Helsingør Dagblad

Byens avis har fortalt de fleste historier, der er værd at fortælle i Helsingør og omegn, siden den første avis udkom den 21. oktober 1867. Hver morgen fra mandag til lørdag dumper Helsingør Dagblad ned i cirka 6000 postkasser.

EMNEORD

For mange borgere er Helsingør Dagblad en lige så fast del af livet i Helsingør som Brostrædeisen, Helsingør Pigegarde og Kronborg. Avisen er den primære kilde til nyheder om lokallivet, uanset om man er rød, blå eller midt imellem på den politiske farvelade.

For Helsingør Dagblad har været uafhængigt af partipolitik siden 1979. De seneste år har Helsingør Dagblad, modsat mange andre lokalaviser, oplevet en fremgang i oplagstallet, og avisen har præsteret positive regnskaber siden 2008.

Opskriften på succesen er blandt andet nærværende lokaljournalistik, der tager læseren med helt ind i dagligstuen.

2 kommentarer om “Helsingør Dagblad

  1. 21. september 2012 Aslak Gottlieb, 3060 skriver:

    Dagbladet skriver om stort og småt – på godt og ondt. Men de gør det, de bliver ved og de gør det godt – i alle kroge af kommunen. Fedt at have sit eget dagblad. Jeg håber at det lykkes dem at finde kræfter og økonomi til at lave et godt digitalt medietilbud, ikke mindst til yngre målgrupper.

  2. 21. september 2012 Steffen Gerner, 3060 skriver:

    Ingen avis kan som Helsingør Dagblad, holde interesserede læsere orienteret om det meste af det der sker heroppe i “Nordens festlige hjørne”
    Det er af stor vigtighed for borgerne, at de hele tiden blive holdt ajour om alt det der hænder, ikke mindst det vore politikere beslutter. Der er jo heldigvis valg ind i mellem

Skriv en kommentar

Helsingør Dagblad holder i dag til i lokaler på Industrivej i Helsingør Vest, hvor avisen også blev trykt indtil 2009. Tidligere har Helsingør Dagblad holdt til i lokaler på Sct. Olai Gade og på Fabriksvej.

PÅ KORT
I NÆRHEDEN

Uafhængig journalistik

Oprindeligt støttede Helsingør Dagblad partiet Venstre. Men i 1905 – 1979 var bladet en del af Det Radikale Venstres presse. Herefter blev bladet i en periode tværpolitisk, inden det erklærede sig helt uafhængigt af politiske tilhørsforhold. Efter en periode at have været ejet af Berlingske Tidende er Helsingør Dagblad nu ejet af selskabet North Media A/S.