alle kommentarer til "Spillestederne
Annexet og Elværket"

5 kommentarer om “Spillestederne
Annexet og Elværket

 1. 22. september 2012 Benjamin Abildgaard, 3070 on skriver:

  Det er et sted, hvor utrolig mange nystartede musiske kunstnere har mulighed for at få en debut. Den løsslupne stemning af frihed gør Elværket til et afslappet og let tilgængeligt sted for unge af alle grupper at mødes

 2. 22. september 2012 Henrik Kofod Sørensen, 3000 on skriver:

  Elværket har i mere end 20 år udgjort et frirum, hvor det enkelte individ kan eksperimentere med de kulturelle forme og skabe kultur på sine egne præmisser. Dette gør at Elværket er ganske unikt og må derfor betragtes som en yderst væsentlig kulturinstitution i Helsingør Kommune.

 3. 22. september 2012 Claus, 3000 on skriver:

  Dejligt at se Musikhuset Elværket repræsenteret. For mange af byens borgere ville det være utænkeligt hvis Elværket ikke var her.
  Det ærgrer mig dog at øvelokale-delen slet ikke er nævnt i beskrivelsen.

 4. 21. september 2012 Nikita Bang, 3060 on skriver:

  Det perfekte sted at tilbringe torsdag, fredag eller lørdag aften med musik og øl. Annexet spænder over en bred genregruppe af optrædende musikere og kan derfor både præstere at være et godt feststed, men også et afslappet “jeg tager en enkelt øl med vennerne”-sted. Desuden er det er vigtigt sted for de mindre, mere ukendte bands i området, der her kan få en chance for at optræde.

 5. 21. september 2012 Susanna Jacobsen, 3060 on skriver:

  Det er et sted som Annexet, der tiltrak mig, da jeg flyttede til Espergærde. Et hyggeligt og sjovt sted med mennesker med fut i røven og åbne arme.

Skriv en kommentar >>

Følg med i kanon

Scan koden med din mobil eller tablet – tilføj linket til din mobile feedlæser – så abonnerer du på kanonkommentarer.

Seneste kommentarer til Helsingør Kulturkanon

rss