alle kommentarer til "Kulturhavnen
i Helsingør"

4 kommentarer om “Kulturhavnen
i Helsingør

 1. 23. september 2012 Ulla Holmgaard Breuning, 3070 on skriver:

  Kulturværftet er for mig en helt unik bygning og et kultursted for alle aldersklasser. Med den enestående udsigt til Kronborg og Øresund og med Søfartsmuseet ved sin side, kan det blive byens samlingspunkt,og især hvis Teknisk Museum kom til at ligge ved siden af. Det ville nok være her, man efter en gåtur rundt om Kronborg en søndag eftermiddag,ville sætte sig udenfor cafeen og få sig en kop kaffe,studere folkelivet og suge den utroligt smukke udsigt til sig. Med børnebørn ville man gå på børnebiblioteket, gå en tur på Kronborg Slot,Søfartsmuseet eller Teknisk Museum, hvis det blev flyttet hertil.

 2. 23. september 2012 Theis Guddal on skriver:

  Kulturværftet har mange muligheder for at fremme kulturen på alle kulturelle punkter. Specielt når der er så mange faciliteter. Der er musik, videnskab og kunst.

 3. 23. september 2012 Mette Galtt on skriver:

  Kulturværftet er det mest samlende sted for alle borgere i kommunen, hvor vi også møder borgere fra andre kommuner og lande.

 4. 21. september 2012 Jørgen From, 3000 on skriver:

  Den gamle havnekran er unik og den har står historisk betydning for en havneby som Helsingør. Den trænger dog til renovering af sit lille forhøjede, trist indhegnede område – OG en fjernelse af det totalt fejlplacerede “terror”-kamera oppe i krantoppen

Skriv en kommentar >>

Følg med i kanon

Scan koden med din mobil eller tablet – tilføj linket til din mobile feedlæser – så abonnerer du på kanonkommentarer.

Seneste kommentarer til Helsingør Kulturkanon

rss