alle kommentarer til "Helsingør Pigegarde"

4 kommentarer om “Helsingør Pigegarde

 1. 21. september 2012 Mona, 3000 on skriver:

  Pigegarden er det flotteste vi har her i Helsingør. Jeg får altid en klump i halsen, når jeg ser og hører dem.

 2. 21. september 2012 Kim, 3100 on skriver:

  I 55 år har Pigegarden spredt fest og glæde i Helsingør og resten af verden. Når borgmesteren udtaler, at Pigegardens rejser ud i verden ikke har nogen betydning for Helsingør, aner han ikke hvor meget fejl han tager. Helsingør Pigegarde er i den grad med til at sætte Helsingør på verdenskortet. Der er turister som desideret kommer til Helsingør på grund af Pigegarden, og fra hele verden strømmer tilkendegivelser ind om de flotte optrædener og den gode musik.
  Når Pigegarden til sommer drager til Canada for at deltage ved verdensmesterskaberne for marchorkestre, er de blandt andet blevet udvalgt til at deltage i en kæmpe parade som bliver vist i tv og set af mange millioner mennesker i både Canada og USA. Det er vist længe siden at Helsingør har gjort sig positivt bemærket over for så mange mennesker på en gang.
  Pigegarden skal også være med til at bane vejen for endnu en dansk sejr ved 24 timers løbet i Le Mans i juni måned, hvor de skal deltage i kørernes parade inden løbets start.

 3. 21. september 2012 Henning, 3060 on skriver:

  Pigegarden er Helsingørs stolthed! De optræder altid flot og professionelt. Det er imponerende, når man tænker på, at der er tale om piger fra 9 til 21 år.

 4. 21. september 2012 Helle, 3150 on skriver:

  Helsingør Pigegarde er helt klart med til at sætte Helsingør ikke alene på Danmarkskortet men også på Verdenskortet. De repræsenterer Helsingør på smukkeste vis med deres altid professionelle optræden og musikalske dygtighed

Skriv en kommentar >>

Følg med i kanon

Scan koden med din mobil eller tablet – tilføj linket til din mobile feedlæser – så abonnerer du på kanonkommentarer.

Seneste kommentarer til Helsingør Kulturkanon

rss